avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Extrase de cont trezorerie
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Extrase de cont trezorerie

Buna ziua ! Cine stie sa ma lamureasca si pe mine cum pot vedea extrasele de cont din trezorerie ale unei societati comerciale, pentru care am cont in spatiul virtual ?
Am trimis o solicitare la ANAF de pe spatiul virtual si, comform cu bunul simt al respectivei institurii, voi primi raspuns in termen de 30 de zile.
Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Radu Varciu , Consultant fiscal 11:17, 12 Iulie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Foarte simplu.Intrati pe spatiul privat virtual si aveti doua variante:
1. intrati la mesaje.
2.in acceasi coloana cu mesajele intrati la extrase de cont.

Multumesc pentru raspuns. Partea proasta este ca am procedat in acest mod, dar primesc mereu raspuns ca nu am extrase, desi in data de 8 si 9 iulie 2019 am primit bani in cont. Am incercat sa accesez extrase din luna iunie 2019, dar nici aici nu am avut noroc. Se pare ca solutia va fi sa merg la ghiseu, azi sa cer extrasele, iar maine sa le ridic. Ridicarea in aceasi zi nici nu intra in discutie.
acest răspuns util
Mie mi-au intrat toate extrasele de cont incepand cu 05 iulie 2019.
Acum cateva minute mi-au intrat si mie extrasele. Ma i bina mai tarziu, decat niciodata !
Multumesc oricum pentru atentia acordata.
acest răspuns util
Pentru putin!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum inreg in spv persoana fizica pt depunerea decl unice? bulzanv bulzanv Cum inreg in SPV persoana fizica pt depunerea decl unice daca primesc mesaj ca acea pers are cont activ? eu sint noua contabila si trebuiesa depun decl unica ... (vezi toată discuția)
Cont trezorerie miauca miauca La deschiderea unui cont de trezorerie , administratorul a fost intrebat de \" starea civila a firmei\". Imi puteti explica despre ce este vorba?Este o ... (vezi toată discuția)
Impozit pe venit 2018 marivan marivan In martie 2018 am încasat contravaloarea pt vânzarea unor acțiuni. In 21.07. 2018, am completat pe site-ul ANAF formularul declarației unice la capitolul ... (vezi toată discuția)