avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 988 soluții astăzi

Miercuri, 29 ianuarie, are loc evenimentul: Noutăți fiscale 2025 din perspectivă contabilă: Sesiune cu Cristian Rapcencu. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Decontare pentru diurna ,cazare pfa
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Decontare pentru diurna ,cazare pfa

Cat se poate deconta pentru cazare ocazionala la PFA?
Ultima modificare: Joi, 11 Iulie 2019
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Pentru servicii de cazare mixte sunt obligat să cumpăr casa de marcat? marianstanica marianstanica Am un pfa cu actvitate de cazare. Sunt nevoit sa cumpar casa de marcat sau nu? Mi-au spus ca daca am un nr de maxim 3 camere de inchiriat ocazional nu imi ... (vezi toată discuția)
Decontare diurna pe delegatii popyrodica@yahoo.com popyrodica@yahoo.com buna ziua am un PFA i i cu activitate de comert en gros de textile ,la un control ANAF mi s-a spus ca nu pot deconta diurna pe delegatii doar cazare si fara ... (vezi toată discuția)
Pfa cheltuieli ce se pot deconta razvansch razvansch Incepand cu 1 ianuarie anul acesta, am trecut de la norma de venit la impozitarea in sistem real (am un PFA). Odata pe luna, timp de o saptamana, ma deplasez ... (vezi toată discuția)