avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Intrebare Sala Fitness
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Intrebare Sala Fitness

Buna ziua! In ultima saptamana am intampinat o problema cu o asa zisa sala de fitness. Prietena mea obisnuia sa mearga la o activitate care se numeste "Kangoo Jumps". La Kangoo Jumps sunt niste incaltari speciale care te ajuta sa sari (gasiti imagini cu incaltarile pe google, daca scrieti Kangoo Jumps). Cand a inceput cursurile prietena mea a precizat ca e incepatoare. Dupa 4-5 sedinte una dintre incaltari s-a rupt in timp ce ea isi facea exercitiile. I-a fost cerut sa plateasca asa zisele "daune" pe fondul ca nu a "executat corect exercitiul". Este o sala care nu emite bon fiscal, nu a semnat niciun fel de act pentru echipamentul inchiriat, si nu este singura persoana care foloseste ghetele respective. Dumneavoastra ce parere aveti de aceasta situatie? Va multumesc mult, o zi placuta sa aveti!
Cel mai recent răspuns: TraianCiubuc , utilizator 13:54, 11 Iulie 2019
Buna ziua,
Eu zic sa nu platiti nimic, daca vor sa platiti acele incaltari sa va actioneze in instanta pentru daune...-nu cred ca o vor face, e complicat sa dovedeasca ca a fost vina prietenei dvs.
Dar le puteti face o surpriza si ameninta ca va adresati autoritatilor statului pentru neemitere bon si altele...
Asa am sa fac. Multumesc mult pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perchezitie corporala a unui asa zis agent de paza mariusrares mariusrares X-( Buna seara, As dori si eu sa stiu daca un agent de paza imi poate face control corporal fara macar sa se prezinte. Astazi am avut neplacuta surprindere sa ... (vezi toată discuția)
Filmat fara acordul persoanei la sala de fitness rita&victor rita&victor Am fost la sala de forta. Am alergat pe banda, cand au venit niste reporteri de la un post de tv local si au inceput sa fimeze sala, inclusiv pe mine ... (vezi toată discuția)
Am fost umilită de proprietarii unei săli de fitness. cui mă pot adresa? Grwt Grwt Buna ziua! Astazi, mi s-a intamplat ceva penibil, dar sunt hotarata sa iau masuri in urma celor intaplate, prin urmare, in timpul unui antrenament intr-o ... (vezi toată discuția)