Buna ziua! In ultima saptamana am intampinat o problema cu o asa zisa sala de fitness. Prietena mea obisnuia sa mearga la o activitate care se numeste "Kangoo Jumps". La Kangoo Jumps sunt niste incaltari speciale care te ajuta sa sari (gasiti imagini cu incaltarile pe google, daca scrieti Kangoo Jumps). Cand a inceput cursurile prietena mea a precizat ca e incepatoare. Dupa 4-5 sedinte una dintre incaltari s-a rupt in timp ce ea isi facea exercitiile. I-a fost cerut sa plateasca asa zisele "daune" pe fondul ca nu a "executat corect exercitiul". Este o sala care nu emite bon fiscal, nu a semnat niciun fel de act pentru echipamentul inchiriat, si nu este singura persoana care foloseste ghetele respective. Dumneavoastra ce parere aveti de aceasta situatie? Va multumesc mult, o zi placuta sa aveti!
Buna ziua,
Eu zic sa nu platiti nimic, daca vor sa platiti acele incaltari sa va actioneze in instanta pentru daune...-nu cred ca o vor face, e complicat sa dovedeasca ca a fost vina prietenei dvs.
Dar le puteti face o surpriza si ameninta ca va adresati autoritatilor statului pentru neemitere bon si altele...