avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1089 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Provocari
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Provocari

Proprietarul fondului aservit,caee nu ne respecta dreptul de servitute,pana sa se mute si chiar dupa ce s-a mutat,incearca sa ne impiedice sa folosim dreptul de trecere prin diverse metode,zicand ca noi vrem de fapt ceva ce nu ni se cuvine,ca asta u rmarim de cand au venit ei(noi dorind doar respectarea dreptului nostru de servitute) .Ne fac diverse sicane pentru a ne provoca la discutii aprinse,si ne acuza de diverse lucruri neadevarate.
As vrea sa stiu ,daca imi puteti raspunde,aceste discutii le poate folosi intr-un eventual proces de servitute ,ca noi fiind conflictuali ,cand de fapt e invers?Are vreo importanta ?Ei fac toate problemele ,sicanele si ne acuza pe noi,Noi fiind vinovati ca ne-au gasit acolo cu dreptul de servitute.Nici macar nu au incercat vreodata sa fie concilianti,nu au acceptat sa discutam omeneste.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 13:35, 11 Iulie 2019
Buna ziua,
Solicitati prin instanta constatarea dreptului de servitute.
Daca nu respecta sentinta va puteti adresa unui executor si, ulterior, organelor de politie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sicanari Aida2016 Aida2016 Daca proprietarul fondului aservit ne face tot felul de sicane in ceea ce priveste folosirea dreptului de servitute,cum fac sa le dovedesc si unde trebuiesc ... (vezi toată discuția)
Servitute de trecere si bariera daniel_vasile daniel_vasile Buna ziua, Am cumparat un imobil cu servitute de trecere pe un teren.Acum proprietarul terenului vrea sa puna o bariera pe drum cu acces cu cartela platita ... (vezi toată discuția)