avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Sicanari
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Sicanari

Daca proprietarul fondului aservit ne face tot felul de sicane in ceea ce priveste folosirea dreptului de servitute,cum fac sa le dovedesc si unde trebuiesc folosite pentru a le limita?Prin plangere penala ,prin proces civil?
Acuzatiile ca noi vrem sa luam mai mult decat ni se cuvine(vrem doar ce avem in acte),ca am luat de la alti vecini,lucru total neadevarat,situatia asta conflictuala pe care noi nu o dorim unde am putea-o sesiza?Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:37, 13 Iulie 2019
De ce nu încercați să rezolvați amiabil problema? procesele civile durează, sunt costisitoare și tensionează și mai mult relația. Vă recomand să încercați medierea cu proprietarul fondului aservit și să încercați să clarificați situația extrajudiciar și doar în caz că nu reușiți astfel să inițiați o procedură judiciară.
Noi nu ne dorim asa ceva,noi vrem sa ne intelegem omeneste,dar ei nu sunt de acord cu asta.Nici nu putem aborda subiectul .Resping orice discutie ,trec la amenintari.Nu vor sa auda de nici o mediere.
Interventie moderator
@Aida2016, nu mai deschideti subiecte noi pe aceeasi tema, sunt 23! deschise in afara de cele 4 sterse deja cu aceeasi problema. Toate intrebarile se pun in acelasi topic cat au in comun acelasi subiect!
Adica in asta, ca e singurul pe care l-am lasat deschis :
www.avocatnet.ro/forum/discu...

La urmatorul subiect deschis cu orice intrebare ati avea legata de acea servitute, va suspend contul.

Ultima modificare: Sâmbătă, 13 Iulie 2019
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Provocari Aida2016 Aida2016 Proprietarul fondului aservit,caee nu ne respecta dreptul de servitute,pana sa se mute si chiar dupa ce s-a mutat,incearca sa ne impiedice sa folosim dreptul ... (vezi toată discuția)
Obligatii de plata cale servitute vivi23ro vivi23ro Ce obligatii de plata si cum pot fi stabilite pentru un proprietar care foloseste o cale de servitute pentru a ajunge la proprietatea lui, fata de cheltuielile ... (vezi toată discuția)