avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Are voie asociația de proprietari să afișeze un ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Are voie asociația de proprietari să afișeze un tabel cu nume, prenume și număr apartament la intrarea în bloc?

Are voie asociația de proprietari să afișeze un tabel cu nume și prenume, număr apartament la intrarea în bloc? Mulțumesc
Ultima modificare: Duminică, 14 Iulie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Salcau loredana , utilizator 14:06, 21 Iulie 2019
4 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
In opinia mea Asociatia poate edita un astfel de table doar cu acordul fiecarui proprietar.
Deci: cine vrea, bine, cine nu... si mai bine.
La noi nu este afisat niciun tabel. Sunt afisate doar instructiuni de utilizare a interfonului si mai este specificat doar intervalul de numerotare a apartamentelor. Adica de la cat la cat sunt nemerele apartamentelor. Atat.
Ultima modificare: Vineri, 12 Iulie 2019
gigiz, utilizator
6 din 6 utilizatori consideră
acest răspuns util
Conform dispoizitiilor speciale privind datele cu caracter personal ,asociatiile de proprietari nu mai au dreptul sa consemneze in listele de intretinere numele locatarilor
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
PotoschiAna
Sa ma dumiresc si eu.
Dvs. v-ati referti la intrarea in bloc - adica la intrarea pe scara blocului sau la tabelele afisate cu impunerile la plata ptr. intretinere a proprietarilor?
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
La intrarea în scară, în dreptul interfonului.
Ultima modificare: Sâmbătă, 13 Iulie 2019
PotoschiAna, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ok.
Deci ramane valabil ce am scris in prima postare.

Alte discuții în legătură

Suntem propretari , locatari in bloc cu 8 apartamente. nu avem ... ili47 ili47 Suntem propretari , locatari in bloc cu 8 apartamente. Nu avem usa cu interfon , numai noaptea incuiam usa , Este obligatoriu afisarea in casa scârii de ... (vezi toată discuția)
Asociatia de proprietari FUJYMOTO FUJYMOTO Am onoarea sa va salut . Daca imi permiteti am o intrebare care ma macina de 4 ani si va cer sprijin , pasii care trebuie sai urmez pentru rezolvare . ... (vezi toată discuția)
Afisarea cheltuielilor la bloc sneki sneki Buna ziua ! Asi dori sa stiu daca exista un cadru legal sau o cale de atac la afisarea cheltuieliror lunare la bloc. Mai precis eu nu imi doresc sa apara in ... (vezi toată discuția)