Părinții mei nu au fost divorțat, iar daca tata vroia sa-i lase ceva, o făcea prin documente, testament etc. A avut motivele lui pentru care a stat cu această femeie. Dacă a investit ceva, a făcut-o impreuna cu tata, dar trebuie să dovedească asta. Credeti ca dintr-o pensie pe caz de boala si un job de 4 ore ca femeie de serviciu, se poate investi masiv intr.o casa?! Este casa bunicilor mei, eu nu am unde sa stau, astfel încât mi se pare drept sa locuiesc în aceea casa. Oare rau ce l-a facut ea în toti acesti ani, se pune??? Nu vreau sa intru un detalii pentru ca avem o telenovelă, dar astfel de femei nu prea ar trebui să aibă drepturi...chiar dacă nu sunteți de acord cu mine, dar am fost cr3scuta cu frica de Dumnezeu.
O zi frumoasă!
Quartila a scris:
Înțeleg că părinții dvs erau separati, din moment ce amanta este în casă și mama, nu.
Ei bine, in acest caz daca amanta a "investit" in acel apartament are dreptate să ceară despăgubiri.
Apoi, nu cred că rezolvați ceva cu cererea de evacuare.
Ea a investit cu acordul proprietarului (tatălui dvs) și în acest caz este justificata cerea ce îi acordă un drept de retenție.
Că nu are drept de a formula reconvențională, asta este alta poveste. Se disjunge dosarul, dar este posibil sa pierdeți evacuarea că fiind nefonfata .
Poate nu va place soluția, dar așa este drept.