avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cvorum decizii asociații de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cvorum decizii asociații de proprietari

Bună ziua,
Poate fi adoptata/luată decizia efectuării unei lucrari de schimbare acoperis (5000 lei/apartament) fără unanimitate de voturi și impusa tuturor proprietarilor? Nu am de unde sa suport aceasta cheltuiala.
Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:10, 14 Iulie 2019
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc pentru raspuns. Formularea exacta ce a fost folosita este lucrare de schimbat țiglă acoperis.
~ Conținut șters la cerere ~
Pentru completa si corecta dv informare studiati disp L nr 196/2018
Hotararile adunarii asociatieid e proprietari pot fi luate daca este adunare generala cu majoritate ,daca este adunare reconvocata indiferent de numarul participantilor
Mulțumesc pentru răspuns. La mine nu este cazul de lift. Este o scara P+3, cu 11 apartamente în total.

Alte discuții în legătură

Hotărâre adunare generală botezclaudia botezclaudia Mă interesează cati proprietari trebuie să fie de acord, conform noii legi a asociației, pentru a se adopta o hotărâre: jumătate plus 1 sau două ... (vezi toată discuția)
Renovare imobil (asociație de proprietari) vtoma vtoma Bună ziua! Suntem o asociație de proprietari și am dori să știm dacă putem renova imobilul (casa scării și fațada) cu acordul a două treimi din nr. ... (vezi toată discuția)
Adunare extraordinara asociatie bratone bratone Adunarea extraordinara se reconvoaca dacă nu a fost cvorum? (vezi toată discuția)