avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 598 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... termopane
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

termopane

Buna ziua, Aveti idee la montarea tamplariei de termopan, golul intre zidarie si aceasta are o anumita grosime care trebuie respectata? La mine diferenta intre capatul tamplariei si plafon ajunge si la 10 cm. Montajul a fost facut prin programul de reabilitare si am vrut sa semnez procesul verbal de finalizare a lucrarii cu aceasta obiectie, iar acestia au refuzat. Trebuie sa instiintez asociatia in scris de neregulile in executia lucrarilor?
Multumesc.
Ultima modificare: Duminică, 14 Iulie 2019
tataie2007, utilizator
Cel mai recent răspuns: tataie2007 , utilizator 21:42, 15 Iulie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Interesant de stiut daca si ceilalti vecini au aceiasi situatie.
Diferenta de cote este exagerata. Daca si vecinii au aceiasi problema atunci este vorba de o eroare de proiectare a tamplariei.
Daca treaba asta este doar la dvs. atunci este mai delicat desi nu cred ca doar la dvs este o eroare la dimensiunile termopanului sau la dimensiunile spatiului de montare a termopanului.
Incercati sa identificati unde este eroarea.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reabilitare termica cu probleme Tudort34 Tudort34 blocul meu a intrat in reabilitare termica find aproape finalizat..problema mea este urmatoarea: am ajuns singura persoana din bloc care nu are termopanele ... (vezi toată discuția)
Reabilitare termica a blocului si obligativitatea schimbarii termopanelor Nicu2015 Nicu2015 Buna ziua. Locuiesc de cativa ani in blocul E21, din str. Nicolae Sebe, nr. 11 sector 3 Bucuresti. Cand m-am mutat in acest apartament tot ceea ce tine de ... (vezi toată discuția)
Exista normative, legi etc referitoare la montarea de tamplarie tip termopan? gev gev Intr-un bloc unde locuieste o prietena s-a inlocuit vechea usa de intrare cu una tip termopan, izoland total intrarea . De atunci mirosurile din subsol ... (vezi toată discuția)