avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cadastru cu probleme
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cadastru cu probleme

buna ziua
incerc sa fac cadastru la un teren cu casa in zona rurala ,suprafata imprejmuita cu gard pe trei laturi ,cu vecini si pe una cu iesire la drum judetean
detin act de proprietate emis in anii 94 pe acest teren, in suprafata de 3600 m/2 , suprafata mostenita de la bunici
la masuratoarea efectuata de catre domnul inginer cadastrist a rezultat o suprafat de 3800 m/2 , acesta spunandu-mi ca am nevoie de semnaturile vecinilor pentru trecerea suprafetei exacte in cadastru si ulteriol in rol
aici apare problema .... nu am avut niciodata certuri sau discuti cu vecinii pe tema suprafetei de teren, aceasta fiind imprejmuita , dar unul din cei trei nu vrea sa-mi semneze... pe motiv ca..... nu semneaza....
ce este de facut ?? daca tot dau bani , vreau sa fac un lucru calumea
?????
multumesc
Buna ziua,
Pentru diferenta de 200 de metri fata de actele de proprietate, daca refuza vecinul sa semneze, va trebui sa obtineti o hotarare judecatoreasca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu pot vinde teren, datorita lipsei semnaturii vecinului sflorin_1316 sflorin_1316 Vand casa cu teren. Banca persoanei care cumpara are pretentia intabularii adresei postale si a casutei de scule. Pentru asta, a fost nevoie de noi masuratori ... (vezi toată discuția)
Mutare gard si inscriere carte funciara Mircea Razvan Mircea Razvan Tatal meu veteran de razboi impreuna cu mama mea au achizitionat un teren de 500m.p. in 1957 la Busteni.La acea data nu erau consemnate laturile ci numai ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, în regulamentul din 7 ianuarie 2020 privind realizarea, ... Corneldaniel Corneldaniel Buna ziua, în regulamentul din 7 ianuarie 2020 privind realizarea, verificarea și recepția lucrărilor sistematice de cadastru și înscrierea din oficiu a ... (vezi toată discuția)