Ma numesc Andreea si am 17 ani si 7 luni, va rog sa ma ajuți, nu mai pot sa îndur nimic, mai mereu mama mea se poarta cu mine foarte urat, ma jicneste, ma bate, imi tot spune ca sunt o greșeală, ca nu sunt buna de nimic, va rog din suflet, ajutați-mă cum sa plec la prietenul meu pe propria răspundere, nu pot sa mai stau acasă, in fiecare zi face urat, cand se ia rau de mine, niciun vecin de pe scara blocului nu se baga sa meargă la politie, ea vrea sa nu mai vorbesc cu prietenul meu pentru ca tin la el si nu vreau sa fiu cu cine vrea ea, doar ajutați-mă cum sa plec, nu mai pot, am obosit sa tot îndur tot!
Poti sa faci o sesizare în scris la protecția copilului din cadrul primăriei din localitatea unde domiciliază,sesizare în care poți să spui în ce constau abuzurile.Trebuie lămurit daca mama ta iti vrea binele dar nu reușește să se exprime cum trebuie sau nu reușește să aibe un dialog cu tine sau este cazul unor abuzuri exercitate asupra ta.Daca violențele fizice sunt serioase poti obtine un certificat medico legal pt o eventuală plângere la poliție.