avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Schimbare domiciliu casatorie
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Schimbare domiciliu casatorie

Buna ziua! M-am casatorit recent si doresc sa-mi schimb domiciliu la sot! Problema este ca am ceva datorii la primaria (amenzi contraventionale). Intrebarea este daca mi-l pot schimba si datoriile se transfera la primaria unde doresc sa ma mut? Multumesc

Alte discuții în legătură

Bună ziua. sunt căsătorită și am 2 copii minori împreună ... Liliana8956 Liliana8956 Bună ziua. Sunt căsătorită și am 2 copii minori împreună cu soțul meu. Avem niște probleme care nu mai au nici o rezolvare, din păcate. Eu doresc ... (vezi toată discuția)
Schimbare domiciliu all3x@ndra all3x@ndra Bună ziua, dacă îmi schimb domiciliu și în localitatea în care am stat pana în prezent și am amenzi, când ma mut mi se duc amenzile la noua adresa de ... (vezi toată discuția)
Drept de habitatie viagera Zina1703 Zina1703 Buna seara! In 2012 s-a achiziționat un apartament, apartament achiziționat din banii obținuți din vânzarea altor două apartamente deținute de soț. Pe ... (vezi toată discuția)