avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1093 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Copiere date de pe laptop confiscat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Copiere date de pe laptop confiscat

Buna seara.

Mai exista posibilitatea copierii unor date (poze personale , muzica ) de pe un laptop confiscat in urma unei perchezitii informatice ?
Mentionez ca laptopul e confiscat de aprox. 2 ani , iar intre timp Hotararea Curtii de Apel care este definitiva nu a mentionat restituirea acestui laptop.

Alte discuții în legătură

Salutare! cine poate sa îmi explice cum funcționează percheziția ... Rzvy999 Rzvy999 Salutare! Cine poate sa îmi explice cum funcționează percheziția informatică? Am câteva întrebări, la care nu găsesc răspuns precum: 1. Cat durează ... (vezi toată discuția)
Recuperare poze de pe hard disk confiscat la perchezitie spidey89 spidey89 Buna ziua, In 2009 mi s-a facut o perchezitie domiciliara de catre DIICOT Bucuresti pe motivul unei infractiuni informatice, de unde mi s-au ridicat mai multe ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am avut o perchezitie de la bcco intr un dosar in care ... Celdren Celdren Buna ziua am avut o perchezitie de la bcco intr un dosar in care nu stiu cum sunt incriminat.. In fine in urma acelei perchezitii mi au luat 4 hdd uri din pc ... (vezi toată discuția)