avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 430 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Vanzare auto către mama
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Vanzare auto către mama

Buna ziua, am achiziționat de curând o mașină second hand si as vrea sa stiu daca i-o pot vinde mamei mele pentru ca ea ar plati asigurarea si alte taxe aferente deținerii unui autoturism mult mai mici decât as plati eu .
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: MadalinMcd , utilizator 01:05, 17 Iulie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sigur că i-o puteți vinde.
Da, se poate, dar trebuie să știți că mama va fi proprietarul mașinii. Mai aveți frați`? Legal, nu mai aveți nici un drept asupra mașinii după ce o vindeți.
Va multumesc pentru răspunsuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se platea taxa auto in 2007 sau nu vernica vernica Buna ziua, Am achizitionat un autoturism inmatriculat prima data in Romania in anul 2005. In anul 2007 a fost vandut si inmatriculat de al doilea ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa de poluare beatedy beatedy Buna ziua, As dori sa stiu daca si eu pot sa imi recuperez taxa de poluare? Intreb, deoarece eu am platit taxa de poluare in anul 2010 cand am achizitionat ... (vezi toată discuția)
Vanzare auto sh - proprietar fara permis, legalitate Alexey94 Alexey94 Buna ziua! Va voi prezenta pe scurt problema mea. In vara anului trecut (2012) am achizitionat un autoturism second hand din Romania. Am trecut masina pe ... (vezi toată discuția)