avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Amenda circulatie primita in Olanda
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Amenda circulatie primita in Olanda

Am primit o amenda circulatie i Olanda si mi-a fost trimisa in tara la judecatorie cu toate ca era de circulatie ma bagat in penal pentru a o recunoaste. M-am judecat am recunoscut dar as vrea sa o platesc si nu stiu unde .Hotararea nu mi-a venit. As vrea sa plec iarasi la munca in UE dar sa imi platesc amenda VA MULTUMESC

Alte discuții în legătură

Indemnizatie/ pensie handicap gradul ii din romania in olanda damma damma Buna seara, sunt o persoana cu handicap gradul II, accentuat si permanent pentru care primesc o indemnizatie lunara de la Guvern. Urmeaza sa ma mut in ... (vezi toată discuția)
Contestare recunoastere paternitate ana_mirei ana_mirei sunt intr-un proces care dureaza de 5 ani ,sincer m-am saturat de acest individ cu care am copilul dupa ce ia recunoscut paternitatea cand avea 5 ani la ... (vezi toată discuția)
Înștiințare penala Kempes1996 Kempes1996 Am primit acasă o înștiințare de judecătorie că trebuie să mă prezint e din partea sectiei penale legea 302/2004 ...eu am luat o amendă pentru telefon ... (vezi toată discuția)