avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 404 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... ANULARE HOTARARE CNCD
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

ANULARE HOTARARE CNCD

Poate cineva sa-mi dea un model de cerere privind atacarea unei hotarari emise de C.N.C.D.?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 14:35, 16 Iulie 2019
Nu exista astfel de cereri,în general în rândul justitiabililor exista percepția eronată cum ca avocații ar scoate din ,,pălărie",,modele de cereri care pot sa fie folosite la moment.Nici un av care se respecta nu foloseste modele acțiunile sunt concepute în funcție de particularitățile fiecărei spete,o anumită motivare în fapt sau în drept.Sau consultați un av sau încercați singur sa precizați în ce constă nemulțumirea dvs,ce este nelegal în soluția instituției ,sa solicitați probe,sa invocati texte de lege etc.
Da, cererile pentru justitie trebuie motivate in functie de situatie.
Nu este ca la notari unde exista tipizate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Formular va rog ! IacobCris IacobCris Buna ziua. Doresc sa fac o intampinare impotriva unei somatii de executare silita, sa invoc interventia prescriptiei extinctive a unor amenzi mai vechi de ... (vezi toată discuția)
Bună seara, va rog, am nevoie de un model plangere anulare proces-verbal ... Lumi Radu Lumi Radu Bună seara, Va rog, am nevoie de un model plangere anulare proces-verbal de contravenție primit de la DSP precum că nu am fi completat formularul PLF la ... (vezi toată discuția)
Contract de reprezentare avocat cbutan cbutan Buna ziua, Doresc sa inchei un contract de reprezentare in proces cu un avocat . Am vizualizat un model de contract si nu am inteles ce inseamna alin 1. Eu ... (vezi toată discuția)