avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 994 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am o fetița de 3 luni sunt căsătorită și soțul ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am o fetița de 3 luni sunt căsătorită și soțul meu de cva vreme se poarta urat

Buna seara am o fetița de 3 luni și soțul meu a rămas acasa in creștere copil” nu ma ajuta cu nimic din contra a devenit foarte violent și agresiv atât cu mine cât și cu fiul meu care are 7 ani !eu am lucrat inainte de a rămâne însărcinată dar nu ! mi sa făcut contract de munca eu nu am știut. ! De la o vreme ma tot amenință ca îmi ia fata și ma zgorneste! Noi stam cu chirie dar buletinele le am făcute pe adresa sorei mele !el mai are o fata dintr-o relație anterioară și nu se ocupa de ea sub nici o forma nici pensie nu-i da !cum as putea sa procedez sa scap de coșmarul asta ? Sq ne lase in pace! Va mulțumesc pentru eventualele răspunsuri!
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 16:32, 17 Iulie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Depuneti actiune de divort.
Luati fata de 3 luni si fiul de 7 ani , va mutati cu chirie - sau la sora dvs., daca aveti loc - si solicitati instantei prin actiune, stabilirea domiciliului minorilor la domiciliul dvs.
Puteti divorta.
Detaliile trebuie sa le discutati cu avocatul pentru ca va trebui motivata actiunea, propuse probe, etc.
Nu vă ia nicio fată, dacă-i violent plecați cu maximă celeritate, eventual solicitați și un ordin de protecție!
Probabil veți obține domiciliul la dvs, exercitarea autorității părintești în comun sau în exclusivitate dacă puteți proba violențele repercutate asupra minorilor, pensie de întreținere de 1/3 din venituri pt 2 minori, etc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie minor jana orascu jana orascu cum pot obtine custodia unui minor de 4 ani daca sotul e agresiv si violent si intentionez sa divortez ? E mai bine sa raman in domiciliul comun sau sa iau ... (vezi toată discuția)
Copil Adel30 Adel30 Buna seara. Suntem de 7 ani in concubinaj. Avem un copil impreuna de 5 ani. In 7 ani ma agresat fizic sí psihic. Odata ám pus plangere impotriva lui dar am ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de ajutor cu privire la divort mary23 mary23 sunt casatorita de 3 ani , avem impreuna un baietel de 3 anisori , sotul meu este foarte violent ,vorbeste urat cu mine de fata cu copilul ,nu am mai suportat ... (vezi toată discuția)