avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1094 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Copil

Buna seara. Suntem de 7 ani in concubinaj. Avem un copil impreuna de 5 ani. In 7 ani ma agresat fizic sí psihic. Odata ám pus plangere impotriva lui dar am retras. Acuma sa schimbat.. Ma ameninta ca pot sa plec cu copilul, dar ő sa iá. Cum sí ce ár trebui sa fac?! Pentru el toate femeile sunt curve, ma scuzati asa mi a zis. Etc care Imi e rusine sa scriu.
Ultima modificare: Vineri, 13 Martie 2020
Adel30, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 13:12, 14 Martie 2020
Trebuie să dovediţi ceea ce aţi scris mai sus.
Dvs. trebuie să deschideţi o acţiune în instanţă să cereţi autoritate părintească şi domiciliul copilului la Dvs. Trebuie să aveţi o locuinţă decentă (poate fi în chirie sau la părinţi, la rude) şi susse de venit. Ca să obţineţi autoritate părintească unică, trebuie să demonstraţi că el se poartă urât cu copilul, că e violent, alcoolic, drogat, că e pericol pentru copil- martori, înscrisuri.
Buna ziua,
PLECATI!
Dupa ce plecati solicitati in instanta urmatoarele:
- Exercitarea in comun a autoritatii parintesti,
- Stabilirea domiciliului minorului la mama,
- stabilirea unui program de vizita
- plata pensiei alimentre de catre tata
Daca este un om agresiv atunci solicitati si un ordin de protectie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie copil minor graurtatiana graurtatiana Pot obtine custodia copilului minor rezultat in urma convetuirii in concubinaj daca in acest moment suntem despartiti , eu nu detin apartament propietate ... (vezi toată discuția)
Parasirea caminului conjugal Silvia Silvia Silvia Silvia Buna seara . Eu am parasit caminul conjugal si cand am plecat am luat cu mine toate lucrurile mele. Plus masina care este cumparata cu bani de la nunta. Plus ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa il decad din drepturi pe tatal copilului meu? Catalina12345678 Catalina12345678 Traiesc in concubinaj cu tatal fetitei mele.El a recunoscut-o pe fetita.dar as vrea sa stiu daca ma despart de el as putea sa il decad din drepturi si sa trec ... (vezi toată discuția)