avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Dobanzi si penalitati de intarziere plata TVA
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Dobanzi si penalitati de intarziere plata TVA

Buna ziua, sunt PFA platitor de TVA trimestrial, si am primit o somatie conform careia am dobanzi si penalitati de intarziere plata TVA, dar eu am efectuat platile la timp, cel mult in 24 a lunii.Acum am platit si acea penalizare, din lipsa de timp pentru a face contestatie in 15 zile. Se mai poate face ceva? Suma nu e foarte mare , 131 lei, dar nu mi se pare in regula. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 17:52, 17 Iulie 2019
Atat timp cat nu contestati, nu se poate face nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Penalitati neplata tva gabrielamaria gabrielamaria Buna ziua, nu ma pricep la contabilitate, insa familia are un SRL (la care sunt si eu administrator) si avem de platit TVA in valoare de 14000 lei. Imi puteti ... (vezi toată discuția)
Contributia la sanatate pentru pfa marius228 marius228 Buna! As mai avea o nelamurire cu cas-ul la PFA.(eu fiind taximetrist) Avand in vedere ca am fost informat abia la sfarsitul anului 2011 ca am datoria de a ... (vezi toată discuția)
Termen de plata tva costicul costicul Pe 20 decembrie 2013 am platit 6000 lei tva. Mai am de plata 2000. Pana cand pot intarzia cu plata ? Ce mi se poate intampla.Care este termenull limita? (vezi toată discuția)