avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale AGENTIE DE PARIURI
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

AGENTIE DE PARIURI

O agentie de pariuri cu sediul in Malta, doreste sa isi extinda activitatea pe teritoriul Romaniei. Care este procedura pe care trebuie sa o urmeze?
Cel mai recent răspuns: Mihail Cazacioc , Consilier juridic 13:01, 27 Noiembrie 2009
O agentie de pariuri se supune legislatiei care reglementeaza jocurile de noroc si care presupune pintre altele, autorizari de la MF, Loteria Romana, etc.
Probabil ca societatea din Malta va trebui sa constituie o sucursala la noi sau o societate cu profilul dorit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Joc online-loterie brandon5 brandon5 Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns in urmatoarea speta. Doresc sa realizez un joc online gen loterie, dar fara sa organizez eu extragerea ... (vezi toată discuția)
Legalitatea participarii la jocuri de noroc online tonyi34 tonyi34 Este legala participarea la jocuri de noroc online la agentii de pariuri licentiate in paradisuri fiscale(Malta, Cipru etc), dar fara a detine licenta in ... (vezi toată discuția)
Am depus în contul unei casei de pariuri sportive o sumă pe care n-am mai putut s-o retrag pentru că mi-au pus tot felul de condiții absurde. cum îmi pot recupera banii? emy114 emy114 Am depus in contul unei casei de pariuri sportive o suma de bani. Ulterior, cand am vrut sa-i scot, mi s-au pus tot felul de conditii nelegale si absurde, ... (vezi toată discuția)