avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 974 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Recuperare taxa judiciara de timbru
Discuție deschisă în Executare silită

Recuperare taxa judiciara de timbru

Buna ziua,

Am avut un proces de executare silita pe care l-am pierdit la fond platind taxa judiciara de timbru 1100 ron. In apel a fost castigat cu sentinta definitiva

Intrebarea este daca pot recupera taxa judiciara de timbru din fond conform art 45 din oug 80/2013
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Alexandru Andreescu , utilizator 05:17, 19 Iulie 2019
Doar daca ati solicitat acest lucru in cererea de chemare in judecata / de apel.
Art 45 specifica clar "la cererea petiționarului".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire taxa contestatie executare admisa eugen82 eugen82 La fond mi s-a admis o contestatie le executare, parata a fost obligata sa-mi plateasca si taxa de timbru. Parata a declarat apel si a solicitat sa nu fie ... (vezi toată discuția)
Pot cere restituirea taxei de timbru? FloareaM FloareaM Am avut un proces de executare silita insa nu am solicitat restituirea taxei de timbru. Am pierdut in fond, am depus apel si am avut castig de cauzasi dosarul ... (vezi toată discuția)
Pentru o suspendare provizorie mi s-a cerut o taxa de timbru de ... roznovatstefan roznovatstefan Pentru o suspendare provizorie mi sa cerut o taxa de timbru de 1000 ron si cautiune, din motiv ca vream sa nu aman procesul de suspendare nu am contestat ... (vezi toată discuția)