avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1121 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Bani virați spre altă bancă
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Bani virați spre altă bancă

Am rugămintea să mă sfătuiți ce să fac în următorul caz: am avut de plătit impozitul pentru un teren extravilan către Primaria Izvoru, Argeș. Cum din ING nu se mai pot face decât transferuri Home'Bank sau Multimat, am transferat banii respectivi din contul meu in cel al respectivei instituții, scriind toate detaliile necesare. Însă atunci când a trebuit să scriu banca, deși tastam Trezoreria Costești, se transforma mereu in Trezorerii, ca și cum ING nu o cunoștea decât pe aceasta. Am transferat banii așa, altă obțiune nici nu aveam. Celelalte date erau ok. Am aflat că banii nu au fost încasați de primăria in contul căreia i-am trimis. Am întrebat câteva persoane in măsură să știe cum funcționează transferurile bancare și mi s-a spus că banii se duc după cont. Dacă acela e trecut bine, nu mai are importanță ce ai scris ca nume al băncii. Puteti să îmi confirmați? Și cum aș putea recupera suma respectivă dacă nu a ajuns unde trebuia?
Mulțumesc anticipat pentru răspuns.
Cel mai recent răspuns: andapaun , utilizator 10:56, 19 Iulie 2019
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu conteaza ca este Trezoreria Costesti, Mangalia sau Bucuresti, este vorba de o singura entitate Trezoreria Romana.
Si automat transferul se duce dupa cont. ING muta suma din contul dvs in contul Trezoreriei Romane, care ulterior conform datelor beneficiarului le crediteaza in contul beneficiarului (primaria izvoru).
Sunati la AJFP, fiindca de ei tine Trezoreria si clarificati cu ei.
Mulțumesc foarte mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire aport personal SimionChis SimionChis Buna ziua, am facut ceva plati prin transfer bancar catre cateva persoane fizice. Firma este un srl -prestari servicii - ( markering, turism , targuri si ... (vezi toată discuția)
Plata efectuata pe 25 la banca de catre agentul economic si consemnata pe 26 de catre banca maricim maricim Buna ziua, Ma aflu intr-o situatie extrem de neplacuta din urmatorul motiv: Din fericire anul acesta firma mea a reusit sa obtina o esalonare la plata pentru ... (vezi toată discuția)
Swift Mioara Stament Mioara Stament Buna seara, De curand am avut nevoie sa platesc o Taxa Judiciara De Timbru , in contul bugetului local al unitatii administrative-teritoriale in care am ... (vezi toată discuția)