avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... procedura stramutarii
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

procedura stramutarii

Sunt in perioada de 30 zile in care trebuie sa fac apelul (sentinta mi-a fost comunicata).
Care sunt pasii pentru efectuarea unei cereri de stramutare:
Pot sa o fac cererea de stramutare la curtea de apel acum inainte sa depun intampinarea pentru apel la Tribunalul de care apartin? sau numai dupa ce depun intampinarea pentru apel si primesc citatie pentru a ma prezenta la sedinta de apel la Tribunalul de care apartin? si ulterior daca curtea de apel decide stramutarea se va muta dosarul la Tribunalul din alt oras
Ultima modificare: Vineri, 19 Iulie 2019
adi8165, utilizator
Cel mai recent răspuns: adi8165 , utilizator 09:44, 22 Iulie 2019
Nu imi poate raspunde nimeni la intrebarea de mai sus ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stramutare! camelia21 camelia21 Buna dimineata! Am cerut stramutare la un litigiu de munca la Inalta Curte de Jusitie si abia la sfarsitul lunii aprilie primesc raspunsul! Problema este ca ... (vezi toată discuția)
Cererea de stramutare se poate judeca la alta curte de apel adi8165 adi8165 Am un dosar in care vreau sa fac o cerere de stramutare datorita influentei doamnei avocat a partii adverse , problema este ca aceasta are o ruda judecator ... (vezi toată discuția)
Cererea de stramutare in ce conditii se depune? clau1858 clau1858 Am un dosar de pretentii in care vreau sa depun o cerere de stramutare pentru judecarea apelului, din motive intemeiate, insa hotararea pe fond la Judecatorie ... (vezi toată discuția)