avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dezbatere succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dezbatere succesiune

Bună ziua. As dori sa construiesc pe un teren pentru care nu este dezbătută moștenire. În urma dezbaterii acest teren va rămâne soțului și fratelui acestuia. Exista vreo forma legala prin care as putea construi fără a fi nevoita sa dezbatem succesiunea și totodată la momentul respectiv sa nu-mi pierd casa?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 14:46, 20 Iulie 2019
Nu. Trebuie dezbătută succesiunea.
Puteti merge la avocat ca sa se ocupe de caz dar tot va costa bani.
Mai simplu ar fi sa dezbateti mostenirea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune Popescu Nadia Popescu Nadia buna seara. am si eu o problema si va rog sa ma ajutati cu un sfat. Acum 12 ani tatal meu a decedat. Mama nu a facut succesinea ci acum cand ne-am decis ... (vezi toată discuția)
Poate un barbat vaduv sa construiasca o casa fara sa dezbata mostenire intre el si cei doi copii ai lui? ionelirimia ionelirimia Buna ziua! Eu si sotia mea am cumparat cu multi ani in urma un teren cu o casa batraneasca. De cati-va ani eu sunt vaduv, vreau sa construiesc o casa langa cea ... (vezi toată discuția)
Dezmembrare cu partaj si contract de intretinere alexa35ro alexa35ro In urma decesului mamei, tatal si fratele meu doreau ca eu sa nu am parte la succesiune. Intr-un final sotia fratelui angajata la un notariat a ticluit un ... (vezi toată discuția)