avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1180 soluții astăzi

Miercuri, 21 mai, are loc evenimentul: Angajarea străinilor în România - Recomandări practice și lecții utile pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... vouchere de vacanta.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

vouchere de vacanta.

Buna seara.Am achizitionat un sejur prin vouchere de vacanta la mare impreuna cu fiul meu.Starea de sanatate al tatalui meu s a agravat si nu cred ca voi mai putea sa ma duc.Se poate duce doar fiul meu?Mentionez ca este trecut pe rezervare si are 18 ani.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: rusu apostu camelia , utilizator 12:48, 22 Iulie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se poate duce ...
Multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vouchere de vacanță refuzate de agenția de turism. ce pot face legal? florinm. florinm. Bun gasit tuturor. M-am gandit sa expun aici problema mea, intrucat voucherele de vacanta sunt reglementate, din cate stiu, si de legea salarizarii in ... (vezi toată discuția)
Restituire vouchere de vacanta sau contravaloarea lor mirelai2001 mirelai2001 Buna ziua. In luna februarie am rezervat un sejur la o pensiune si platit tot sejurul cu vouchere de vacanta (am trimis voucherele de vacanta prin curier, iar ... (vezi toată discuția)
Problema vouchere de vacanta Victor71 Victor71 Buna seara. Am o problema legata de voucherele de vacanta. In martie 2020 am facut o rezervare pentru un sejur in luna mai la o pensiune din jud. Bacau, ... (vezi toată discuția)