avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Inchiriere apartament regim hotelier
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Inchiriere apartament regim hotelier

Sunt persoana fizica. Vreau sa inchiriez o camera dintr-un apartament cu 2 camere , in regim hotelier. Mentionez ca apartamentul e mic si nu se pot inchiria 2 camere. Care e procedura? Ce acte trebuie? Imi puteti da detalii? ( trebuie aprobari, cine fixeaza impozit etc) Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Corina89 , utilizator 14:08, 21 Iulie 2019
am inteles ca voiau sa faca o reglemntare prin care ar trebuii sa mergeti la Ministerul Turismului( sa il inscrieti acolo, dar nu stiu cum a ramas) dar va puteti interesa. si la ANAF declararea veniturilor si plata impozitelor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchiriere apartament in regim hotelier Crina14 Crina14 Salutare..Sunt proprietarul unui apartament cu doua camere (camera de dormit si living) si doresc sa-l dau spre inchiriere in regim hotelier. Avand in vedere ... (vezi toată discuția)
Inchiriere apartament in regim hotelier - care tip de contract este valabil? Crina14 Crina14 Salutare..Sunt proprietarul unui apartament cu doua camere (camera de dormit si living) si doresc sa-l dau spre inchiriere in regim hotelier. Avand in vedere ... (vezi toată discuția)
Inchiriere apartament ( dat in comodat) de catre firma fara licenta de turism DariusNegoita DariusNegoita Buna ziua. Sunt un proaspat absolvent si viitor atntreprenor.... Parintii mei au un apartament pe care mi-l ofera printr-un contract de comodat sa ma folosesc ... (vezi toată discuția)