avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale S.R.L. nou infiintat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

S.R.L. nou infiintat

Daca S.R.L.-ul este in Romania si eu sunt angajat in strainatate,pot fi asociat la acest S.R.L. ?Daca infiintez S.R.L.-ul si nu sunt in tara pentru cateva luni,de ce probleme legale sau legislative ma pot "lovi"?dar daca nu este nimeni in tara?
Ultima modificare: Luni, 22 Iulie 2019
Horaangi, utilizator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:12, 23 Iulie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu va afecteaza cu nimic in cele doua situatii. Puteti fi asociat la acest S.R.L. si partenerul sa fie pe langa asociat, si adminstrator si sa se ocupe el de activitatea zilnica.
Va multumesc,dar daca nu este nimeni in tara?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu trebuie sa fie asociatul permanent in tara dar sa vedeti cum rezolvati cu depunerea declaratiilor si altele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adminstrator srl si angajat la alta societate drestea drestea Buna ziua, Sunt angajat cu norma intreaga, pe perioada nedeterminata la o societate comerciala si doresc sa imi deschid in paralel si o afacere, sa imi ... (vezi toată discuția)
Dizolvare si radiere s.r.l. - asociat unic gabi1953 gabi1953 Se pot efectua operatiunile de dizolvare si radiere a unei S.R.L.( cu asociat unic) de catre un membru al familiei in cazul in care adminstratorul ... ... (vezi toată discuția)
Sucursala deschisa in strainatate a unei persoane juridice romane alnajar alnajar Buna seara, Va rog sa ma ajutati in legatura cu acest subiect. In principiu stiu ca in Ro. doar se va declara la Reg. Comertului infiintarea sucursalei in ... (vezi toată discuția)