avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1297 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... hotarare judecatoreasca
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

hotarare judecatoreasca

Buna ziua

Pentru ridicarea unei hotarari judecatoresti din 2014 , care a ramas definitiva si irevocabila ,este necesara imputernicirea unui avocat , sau pot delega pe cineva prin imputernicire ?
mentionez ca nu locuiesc in tara , am comunicarea Tribunaluilui , si hotararea imi este necesara pentru obtinerea unui titlu de calatorie.
Deasemeni , persoana imputernicita trebuie sa prezinte la Tribunal si comunicarea privind hotararea respectiva?

Va multumesc anticipat

Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 15:31, 23 Iulie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este de preferat sa angajati avocat deoarece este mai simplu asa.
Ca sa aveti alta persoana imputernicita trebuie sa mergeti la notar sau la consulat.Pana trimiteti imputernicirea si cat va mai costa posta...
Cu avocat castigati cel putin o saptamana intrucat daca il platiti se va descurca fara sa va trimita la consulat.
Ultima modificare: Marți, 23 Iulie 2019
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Exact, este mai simplu cu avocat de vreme ce are know howul, incheieati un contract si se rezolvă!
Pentru a imputernici pe altcineva trebuie sa va faceti programare la consulat sau sa veniti in tara la un notar, nici nu va sti exact ce sa facă!
Dar da, puteți împuternici un terț!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj vselin09 vselin09 Buna ziua, Poate cineva sa imi dea un raspuns corect la urmatoarea intrebare: in urma divortului de acum 6 ani nu s-a facut partajul.Fostul sot a plecat ... (vezi toată discuția)
Schimbarea documentelor dupa divort ionelabadea ionelabadea Acum trei ani m-am divortat de fostul sot, datorita locului de munca nu am putut sa merg in tara sa-mi schimb actele (numele), acum am pierdut buletinul, si ... (vezi toată discuția)
Schimbare c.i. persoana divortata, sentinta fara stampila ''definitiva si irevocabila'' dj_alex dj_alex salut am si eu urmatoarea problema , mama este plecata in Italia si astazi ii expira C.I mi-a trimis o procura speciala prin care ma imputerniceste pe ... (vezi toată discuția)