avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cesiune

Credit chf luat in 2008. In 2010 creditul a fost cesionat la EFG apoi la ERB . In 2016 a fost vandut la recuperator. Am primit notificare a cesiunii . Am achitat lunar fara angajament 200 lei pentru a nu fi executat. Pot contesta cesiunea in instanta si mai pot da banca in judecata pe claude abuzive. Contractul a fost la bancpost avand comision administrare, dobanda pentru care protectia consumatorului a castigat in instanta. Dupa 8 ani de plata am de achitat mai mult decat am i mprumutat.
Cel mai recent răspuns: solomonnicoleta , utilizator 16:30, 23 Iulie 2019
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract cesiune solomonnicoleta solomonnicoleta am un credit chf vandut de BANCPOST-ARB la PROSPERO. pot introduce in momentul actual contestatie pentru anularea cesiunii avand in vedere ca mai am putin si ... (vezi toată discuția)
Act aditional contract de credit remus7003 remus7003 Buna. In anul 2008 am contractat un credit de nevoi personale cu ipoteca. In anul 2010 in baza OUG 50/2010 in luna septembrie am notificat banca in legatura ... (vezi toată discuția)
Cesiune credit in derulare catre erb new... eda_68 eda_68 Am trimis o adresa catre Bancpost in care am cerut explicatii in ce priveste dobanda respectiv daca a fost externalizat creditul . Am fost informata ca ... (vezi toată discuția)