avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 358 soluții astăzi

Acum, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Închiderea exercițiului financiar 2024: Noutăți legislative și tratamente contabile

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Calcul indemnizatie CO conform hotararii judecatoresti
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Calcul indemnizatie CO conform hotararii judecatoresti

Buna ziua
Conform hotararii judecatoresti trebuie sa mi se restituie suma corespunzatoare concediilor de odihna neefectuate pe ultimii 3ani.
Care este baza de calcul si ce contributii se opresc?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: prest , utilizator 14:07, 27 Iulie 2019
Baza de calcul va fi salariile din ultimele 3 luni anterioare celei în care a incetat c.i.m.
CIM a incetat in luna mai 2017.Cotele contributiilor sociale sunt cele actuale (de la data efectuarii platii) sau cele aferente anului 2017?
Suma aferenta CAS constituie stagiu de cotizare?
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca lyly64 lyly64 Buna seara, Va rog, la data 05.05.2017, ia incetat contractul de munca, Mentionez ca institutia are sa-i plateasca 3 zile CO neefectuat din anul 2016, si ... (vezi toată discuția)
Plata zile libere din co la incheiere cim Macondo Macondo Buna ziua. Mi-am dat demisia si am primit la lichidare o suma de bani pentru durata concediului de odihna aferent perioadei lucrate si neefectuat. Suma de bani ... (vezi toată discuția)
Plata concediu de odihna neefectuat Ella-Elena Ella-Elena Buna ziua. La data de 01.02.2014 contractul de munca s-a incetat cu demisie, iar in data de 07.02.2014 am primit lichidarea finala, care contine salariul pe ... (vezi toată discuția)