avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Obligativitate transformare PFA in I.I.?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Obligativitate transformare PFA in I.I.?

buna ziua,
am si eu o intrebare:daca o persoana fizica autorizata cu norma de venit fix,avind ca
activitate coafura,infiintata in aug.2008,trebuie sa se transforme sa nu in intreprindere individuala?
multumesc

Alte discuții în legătură

Transformare pfa in intreprindere individuala magda.vladoi magda.vladoi am si eu o intrebare. tatal meu are un magazin si functioneaza ca persoana fizica. am inteles ca din cauza unei ordonante din 2008 trebuie sa opteze, pana in ... (vezi toată discuția)
Înființare firmă Dana.t Dana.t Bună seara,apelez din nou la dumneavoastră pentru a mă indruma. Doresc să înființez o firmă de transport marfă intern și internațional și aș dori ... (vezi toată discuția)
Anunturi google user277 user277 Buna ziua, sunt amator si am realizat cateva site-uri. Am facut-o din pasiune si au un nr mare de vizitatori zilnic. Doresc sa gazduiesc cateva anunturi ... (vezi toată discuția)