avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... o intrebare...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

o intrebare...

stiu ca unui avocat stagiar in perioada efectuarii stagiului ii este interzis sa fie adversar maestrului sau, insa as vrea sa stiu daca odata ajuns avocat definitiv acesta il poate avea ca adversar pe acel avocat ce i-a fost indrumator. sau este adevarat ca abia dupa 5 ani de la incetarea contractului de colaborare acest lucru este posibil?
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 06:14, 27 Noiembrie 2009
Contractul de colborare cadru prevede numai untermen de 2 ani in acest sens, insa porin acordul de vointa al partilor se poate stipula si un termen mai mare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cat esti avocat stagiar................ OANA GORAN OANA GORAN pe perioada de stagiatura priesti bani?? din dosarele pe care ti le da maestrul sau din ce traiesti?? (vezi toată discuția)
Cat castiga avocatul stagiar bm2 bm2 Buna ziua, Am si eu o intrebare cat castiga un avocat stagiar vreau sa dau admitere in barou insa in alt oras sunt din judetul harghita si vreau sa dau la ... (vezi toată discuția)
Stagiatura 2theadvocate 2theadvocate Buna ziua! Ce costuri implica pt un avocat definitiv preluarea unui avocat stagiar, pe parcursul celor 2 ani de stagiatura? Multumesc pt eventualul raspuns. (vezi toată discuția)