avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Carte identitate cu cip
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Carte identitate cu cip

Inteleg ca pe viitor, pe masura ce C.I. vor expira noile C.I. vor contine in mod obligatoriu un cip. Intrebarea mea este daca ne putem opune acestei masuri care cred ca incalca cel putin o prevedere din constitutie/sau putem actiona in instanta statul , si daca exista posibilitatea legala sa obtinem o C.I. fara cip, Multumesc, cu stima Doru M.
Portmoneu ecranat la radiofrecventa si nu mai e nicio deosebire practica intre CI cu cip si CI fara cip. Adica in momentul in care autoritatile va verifica identitatea, prezentati CI, pentru ei e acelasi lucru daca are cip sau nu. Asta bineinteles daca legislatia din tara in care calatoriti nu obliga strainii sa aiba acte de identitate cu cip.

A, da: Noua Ordine Mondiala nu exista in mod real, este doar o fantezie (o teorie a conspiratiei).
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 August 2019
tgeorgescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul de a refuza buletinul,pasaportul,permisul cu micro cip  DAN DAN DORESC SA STIU DACA IN CONSTITUTIA ROMANIEI EXISTA UN ARTICOL,(si care este el:legea numarul,aricolul numarul etc cat mai detaliat),PRIN CARE SA AM ... (vezi toată discuția)
Noile pasapoarte biom dumitru2000 dumitru2000 pentru ca au aparut tot felul de pareri despre tema noilor pasapoartelor biom. putem considera ca ar putea incalca Constitutia - respectiv drepturile ... (vezi toată discuția)
a pierdut cartea de identitate si certificatul de nastere! cum poate scoate obtine alte acte? ContSters86219 ContSters86219 Buna ziua, va rog sa-mi spuneti care sunt pasii de urmat pentru a obtine certificat de nastere si CI in cazul pierderii acestora? va multumesc! (vezi toată discuția)