avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1078 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... intrarea în locuința proprie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

intrarea în locuința proprie

Bună ziua! În sfărșit, după o lungă perioadă, s-a purtat procesul de evacuare a chiriașului, instanța s-a pronunțat: a fost aprobată evacuarea. Acum? O altă perioadă de așteptare până la spargerea încuietorilor și intrarea în locuință. Aștept redactarea hotărârii judecătorești (chiar nu știu cât durează redactarea, au trecut deja 10 zile de la pronunțare) ca s-o pot înmâna unui executor judecătoresc care mă va însoți în locuință pentru a întocmi procesul verbal al bunurilor.
Întrebarea mea și rugămintea către dumneavoastră de a-mi răspunde este: pot ruga un executor judecătoresc pentru a scurta durata, să meargă alături de mine numai pe baza publicării pe site-ul judecătoriei a senținței? Am o altă soluție?

Alte discuții în legătură

Contract de inchiriere nesemnat cu mine lucian1986 lucian1986 Buna ziua.Detin o casa cota1/1 care inainte de a o cumpara avea doi proprietari ( Primaria si o persoana fizica )Respectivul s-a judecat cu Primaria pt a ... (vezi toată discuția)
Comunicare sentinta atomol atomol Pe 29 ianuarie s-a pronuntat sentinta ,pe fond .Astept comunicarea ei care nu mai vine .Am fost la arhiva de cateva ori dar degeaba ,acelasi raspuns ... (vezi toată discuția)
Dispozitivul unei sentinte se poate solicita si pune in executare? otilia13 otilia13 Buna ziua. Ca urmare a neplății chiririei pentru mai multe luni conescutive, pentru folosinta unui spațiu comercial de către o societate, în ... (vezi toată discuția)