Buna ziua
Va rog sa ajutați și pe mine cu următoarea speța: salariu mi-a fost modificat respectiv mi-a fost anulat sporul de sef echipa iar ca și Argument primit din partea conduceri a fost ca nu mai e nevoie de șef de echipa pe linia unde am fost mutat deoarece nu mai am atât de mulți oameni in subordine și ca funcția de șef de echipa este pe o perioada determinata.Menționez ca funcția mi-a fost data cand lucram pe o alta linie unde aveam 15 oameni in subordine și ca in decizia de numire in funcția de șef echipa nu scrie ca este pe o perioada determinata de timp?este legal sa îmi ia funcția de șef echipa? Decizia de anulare a funcție de șef echipa nu trebuia sa conțină și instanța unde trebuie sa Ma adresez in cazul in care sunt nemulțumita ?
Asta am și făcut dar îmi este teama ca nu am câștig , mie personal nu mi se pare corect cum au procedat încă de când au dat decizia deoarece nu era specificata instanța unde trebuie sa Ma adresez și din câte am înțeles este obligatoriu sa fie trecută
In decizie scrie așa : se anulează funcția de șef echipa și implicit sporul de 10% aferent acesteia și se revine la funcția anterioară . Eu știam ca nu au voie sa îți ia bani din salariu decât dacă in urma unei abateri disciplinare
Functia publica
GRIGORE TANIA
Buna ziua,
As dori sa primesc un sfat in urmatoarea cauza:
O persoana ocupa o functie publica de conducere, prin concurs la ANFP, intr-o institutie publica, ... (vezi toată discuția)