Am lucrat la o firma de construcții 2 luni și o săptămână, iar cu 2 săptămâni înainte sa plec am anunțat verbal și prin mail, deși aveam perioada de proba de 90 de zile. După certuri cu patronul ca nu îmi da banii pe ultima luna lucrata am depus plângere la itm. Acum ma obliga sa ridic personal banii, nu vrea sa ii depună în cont, ca la toți ceilalți angajați. Are pile în Alba Iulia și e pus pe scandal. Cum pot recupera banii fără a fii nevoie sa ii ridic personal? Ma poate obliga sa ii ridic?
1. Dispoziţiile Codului Muncii se întregesc cu celelalte dispoziţii cuprinse în legislaţia muncii şi, în măsura în care nu sunt incompatibile cu specificul raporturilor de muncă prevăzute de prezentul cod, cu dispoziţiile legislaţiei civile.
2. Potrivit acestor prevederi, plata salariului trebuie sa vi se faca, conform uzantelor, prin virament bancar.
Card salariu
reliana
Buna seara!
Angajatorul te poate obliga sa renunti la serviciile bancii unde ai contul pentru salariu? Noua conventie, incheiata intre banca si angajator, se ... (vezi toată discuția)