avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Constatare amiabila incompleta
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Constatare amiabila incompleta

Buna ziua,

Am urmatoarea situatie.

In data de 15.07.2019 sotia a fost implicata intr-un accident auto, ea fiind partea pagubita.
A completat constatarea amiabila de accident inpreuna cu partea vinovata. Din neatentie constatarea nu a fost completata in totalitate, ramanand nebifate data cand a avut loc accidentul locatia si schita accidentului.
La efectuarea dosarului de dauna agentul constatator a declarat ca nu se poate intocmi dosarul din acesta cauza si ca trebuie sa il caut pe vinovat si sa finalizam constatarea. Partea vinovata nu raspunde la numarul de telefon trecut in constatare iar adresa acestuia este in alta localitate.

Pot solicita societatii de asigurari sa invite partea vinovata (teoretic ei avand datele de contact ale acestuia) la unul din centrele acestora pentru finalizarea consatatarii amiabile?
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 12:32, 25 Iulie 2019
Se poate si asta, daca doreste societatea de asigurare sa va ajute sau se poate anunta si Politia si il gasesc dumnealor daca e neserios...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neintelegere in caz de amiabila. ce pot face? CristianS1985 CristianS1985 Am fost implicat intr-un accident rutier minor, in urma cu ~2 luni de zile. Mergeam cu 95 kmph pe un drum european (limita 100kmph), pe banda doi insa eram ... (vezi toată discuția)
Accident usor drum privat dan_pal dan_pal Buna ziua Am o intrebare legata de un accident facut pe un drum privat. Am iesit din parcare si din cauza unei masini parcate aveam vizibilitate redusa, asa ... (vezi toată discuția)
Cum se procedează în cazul unui accident ușor, cu pagube materiale mici? ContSters442557 ContSters442557 In cazul in care sunt lovit in trafic si accidentul e unul usor cu pagube mici ,eu decid sa declar accidentul la politie stiu ca in 24 de ore. Am cateva ... (vezi toată discuția)