avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1078 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... crestere salariala
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

crestere salariala

Buna ziua
In urma unor negocieri intre administratie si sindicat s-au stabilit si semnat cresteri salariale pentru salariati, cresteri acordate in functie de anumite conditii.
Exista un numar de salariati care refuza semnare actelor aditionale, pe motiv ca sunt nemultumiti de cresterea acordata, desi aceasta crestere salariala este in concordanta cu Acordul semnat. Salariile au fost operate in Revisal
In aceste conditii nu stiu cum trebuie procedat.
Ce implicatii are acest lucru? Ce salarii au in acest moment acei salariati care nu au semnat respectivele acte aditionale si cum se vor acorda drepturile salariale pe luna iulie, daca salariatii refuza semnarea AA?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:29, 26 Iulie 2019
Buna ziua,
Acei salariati sunt membri ai sindicatului?
da
In acest caz, angajatorul poate emite decizii unilaterale de modificare a salariului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! societate pe acțiuni, cu capital majoritar de stat. ... VKaty VKaty Bună ziua! Societate pe acțiuni, cu capital majoritar de stat. În mai 2024, a fost semnat un nou CCM pentru 2 ani, cu anumite drepturi salariale, ce au fost ... (vezi toată discuția)
Blocaj in negocere salariala vasianp vasianp Am ajuns aproape de a finaliza procesul negocierii,am primit dosarul cu documentele ce trebuie semanate de catre membrii Comisiei de negociere.In dosar am ... (vezi toată discuția)
Protocol cu sindicatele Carmen Curelea Carmen Curelea care este puterea unui protocol semnat intre sindicat si administratie? mai ales cele care diminueaza drepturile salariale ale salariatilor? trebuie aduse la ... (vezi toată discuția)