avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent pentru tatăl copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent pentru tatăl copilului

Buna ziua,

Bebe 19 martie 2020 face 2 ani.
Când am rămas însărcinată eram angajata cu contract pe perioadă determinată și la puțin timp după ce am născut contractul de munca a încetat, deci ca sa pot primi stimulentul de inserție ar trebui in decembrie sa mă întorc la servici, dar nu am unde/cum.
In februarie, cu ajutorul unei rude, o să încep serviciul, dar prea târziu pentru stimulent.
Nedumerirea mea acum... Poate tatăl sa își ia luna, apoi să depună el pentru stimulent, dar in luna tatălui eu ce fac?
Cumva se poate ca după ce se întoarce el la muncă, eu să revin în ccc, deși nu m-am întors la servici?
Că practic ca să mă întorc înapoi în ccc mi-ar fi trebuit toate actele de la servici ca sa depun din nou dosarul de indemnizație, și cum nu am servici, în mintea mea ar fi că nu am cum...
Dar poate exista vreo portiță ceva?
Sper că m-am făcut înțeleasă.
Mulțumesc frumos!

O zi bună!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:52, 27 Iulie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Camelia1690 a scris:

.....
Poate tatăl sa își ia luna, apoi să depună el pentru stimulent, dar in luna tatălui eu ce fac?
Cumva se poate ca după ce se întoarce el la muncă, eu să revin în ccc, deși nu m-am întors la servici?
.....

1. Intrebati la AJPIS , daca tatal intra in CCC poate depune actele pentru stimulent.

2. In luna tatalui , daca nu mai aveti loc de munca, incercati sa va depuneti actele la somaj .

2. Puteti reveni in CCC, dar tatal nu va mai primi stimulent.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent insertie 2013 DanaPatrascu DanaPatrascu Buna seara, As dori sa ma ajutati sa lamuresc niste neintelegeri in conditiile in care nimeni nu m-a ajutat,am inteles ca mai nou si tatal copilului ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie vs luna tatalui Natalia Balazs Natalia Balazs Eu momentan sunt in CCC si doresc sa ma intorc la servici cu 60 de zile inainte ca fiul meu sa implineasca 2 ani. Cand ma intorc eu la servici, tatal va sta ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie gorgan cristian gorgan cristian este in drept sa beneficieze de stimulent de insertie persoana care s-a intors la servici cu cel putin 60 de zile inainte de implinirea varstei de 2 ani a ... (vezi toată discuția)