avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie urmas copil minor
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie urmas copil minor

Buna ziua,
As vrea sa stiu cum si daca copilul meu poate obtine pensie de urmas dupa tata (decedat cu 7 ani in urma). La data decesului acesta nu indeplinea conditiile necesare intrucat avea numai 11 ani in cartea de munca. Copilul este recunoscut de tata, care mai are un copil dintr-o alta casatorie. Mentionez ca nu pot pune la dispozitia Casei de Pensii cartea de munca a tatalui decedat nici in copie, nici in original. Presupun insa ca sotia supravietuitoare i-a completat acestuia vechimea in munca pentru ca ea si copilul ei sa beneficieze de pensie de urmas.
Apreciez orice raspuns.
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Pensie pentru copil urmas C.Fabyola C.Fabyola buna tuturor,am o intrebare, sotul meu a fost ucsi in urma cu un an, inculpatul a fost incadrat in articolul c.p 175 in ca nu sa finalizat ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas Denisse76 Denisse76 Tot incerc de aproape 5 ani sa obtin pentru fiul meu pensie de urmas dupa tata. Tatal lui decedand acum 5 ani. Dosarul imi este mereu respins pentru motivul ca ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas anca33a anca33a buna ziua vreau sa ma lamuriti cu aceasta problema | daca sotul persoanei care mi-a cerut parerea a murit in urma cu 10 ani iar doamna nu are nici un venit ... (vezi toată discuția)