avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 354 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ancheta sociala stabilire domciliu minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ancheta sociala stabilire domciliu minor

Sunt in proces cu fostul concubin, pentru stabilire domiciliu minor si pensie alimentara. Eu am initiat actiunea. Am cerut stabilirea domiciliului la mine. Tatal nu se opune. Se va mai face ancheta sociala la domiciliul meu?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 12:06, 27 Iulie 2019
da, si la el si la dvs.
Unele instante nu mai dispun anchete sociale daca parintii se inteleg.
Depinde de la instanta la instanta, regula fiind insa aceea ca se dispune ancheta sociala.
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Iulie 2019
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Ma scuzati, la el de ce? Nu doreste sa stea copilul la el.

gi-jane2 a scris:

da, si la el si la dvs.

Depinde de la instanta la instanta si in aceasta privinta.
Doar dacă faceți o
tranzacție pe care instanța o va consfinți printr-o
hotărâre de expedient, există șanse să nu se dispună, în rest se dispune mereu!
Deși, in această sferă juridică instanța ia act de tranzacție doar dacă este în interesul superior al
minorului!
Dispune și la el întrucât probabil a cerut program de vizită!

Alte discuții în legătură

Custodie comuna CristinaSchiel CristinaSchiel Avem custodie comuna a unui mknor de 12 ani cu domiciliu la mama. Cui ne adresam pentru schimbarea domiciliului la tatal cu acordul partilor? Tatal locuieste ... (vezi toată discuția)
Schimbare domiciliu minor - acordul tatalui e necesar? CostinIancu CostinIancu Buna ziua, am o nedumerire pe care nu am reusit sa o rezolv studiind vreo lege in privinta aceasta si anume: - minorului i s-a stabilit domiciliul la mama, ... (vezi toată discuția)
Custodie copil... florian_dum florian_dum Deci: initial am vrut sa renunt la toate drepturile pt copil in favoarea sotiei, am vrut sa ii arat ca imi doresc din tot sufletul sa ne impacam, dar m-am ... (vezi toată discuția)