Buna ziua,
În data de 30.05. 2019 am ocupat prin concurs funcția de Educator cu studii Superioare la o Creșa din cadrul DGASPC SECTOR 1 BUCURESTI.
La data de 30.06.a.c am înștiințat conducerea DGASPC SECTOR 1 cu privire la un abuz fizic și emotional asupra minorului din partea colegului meu de grupa educator.
În data 08.07.a.c am întrat în concediu medical pentru 5zile.
În data de 16.07.a.c am primit din partea celor de la Resurse Umane Notificarea și ulterior Dispoziția de incetare a contractului individual de munca, invocand-se Art.31,alin.3 din Codul Muncii. Angajatorul a profitat de faptul ca ma aflam în perioada de proba și întrucat le-am fost incomoda, m-au concediat fără motivare și fără preaviz.
Întrebari:
1. Am șanse de câștig in Instanță?
2. Cat este onorariul pentru ca un avocat sa ma reprezinte în acest caz?
1. Nimeni nu va poate spune ce sanse aveti in instanta.
2. Intr-adevar, pe durata sau la sfarsitul perioadei de proba, contractul individual de munca poate inceta exclusiv printr-o notificare scrisa, fara preaviz, la initiativa oricareia dintre parti, fara a fi necesara motivarea acesteia.
3. Onorariul difera de la un avocat la altul . Prin urmare, contactati mai multi avocati si vedeti ce onorariu va solicita.
Demisie
edward71
Este adevarat ca se poate demisiona si fara sa semnezi demisia( am vorbit telefonic cu secretara si mi-a zis ca nu este obligatorie prezenta mea si ca se poate ... (vezi toată discuția)