avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... obligatii legale
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

obligatii legale

cand casele au fost lipite si una s-a demolat , ce obligatii legale are proprietaru lcasei demolate fata de peretele casei vecine? are bligatia de a izola peretele vecin ? daca da, ce articol de lege sau lege il obliga pe proprietarul casei demolate sa-i izoleze sau sa-i faca peretele cand acesta nu a suferit nici cea mai mica atingere sau deranjare? peretele vecin a ramas intact.
Ultima modificare: Duminică, 28 Iulie 2019
mituca, utilizator

Alte discuții în legătură

Camere facute pe spatele casei mele mariuta1970 mariuta1970 am si eu o intrebare daca vecina mea are lipite de peretele meu 4 camere sunt facute si se foloseste de peretii mei eu daca vreau maine sa izolez casa spatele ... (vezi toată discuția)
Izolare perete dumitrud dumitrud vecinul meu vrea sa izoleze peretele lui pe exterior, perete ce este mai inalt decit peretele meu.Ca sa poata sa izoleze acest perete tb sa se urce pe ... (vezi toată discuția)
Disciplina in constructii JeSe JeSe Buna ziua, Am o vila P+1 in Bucuresti construita prin anii 1950, duplex. Doua case lipite cu proprietari diferiti. Centura casei a fost comuna, precum si ... (vezi toată discuția)