avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Produs cumparat de pe un site in limba romana, de la o ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Produs cumparat de pe un site in limba romana, de la o firma maghiara

Sunt in litigiu cu un produs cumparat de mine de pe un site in limba romana care livreaza produsele din Ungaria. Agentul comercial este deci o firma inregistrata in Ungaria, Debrecen.
Am returnat produsul prin curier pentru o problema de neconformitate, insa au trecut 2 luni si dupa ultimul mesaj in care spuneau "Saptamana viitoare trimitem" au trecut aproape 4 saptamani si nu imi mai raspund. Ce posibilitati legale am pentru a imi recupera prejudiciul? Imi inchipui ca Protectia consumatorului nu are jurisdictie in aceasta speta. Nu stiu maghiara si nu am cum sa ma adresez protectiei consumatorului din Ungaria. Am vreo sansa cu Politia Romana sau alta institutie din Romania?

Alte discuții în legătură

Instrucþiuni de utlizare produs fãrã traducere în limba românã MITULINA MITULINA am comandat online un produs. la primire am constatat ca nu are instructiuni de folosire in limba romana, doar in maghiara. exista vreo lege prin care ... (vezi toată discuția)
Livrare comanda eronata si solicitare retur lemontee lemontee Buna ziua, Am comandat online un produs si mi-a fost livrat altul. Am contatcat imediat telefonic societatea, care mi-a spus ca verifica si ma suna, ... (vezi toată discuția)
Am primit un produs defect, doresc sa il returnez Catalin741 Catalin741 Salut, tuturor! Am comandat online o bicicleta fitness saptamana trecuta. Aceasta a ajuns la mine joi, 01.02.2018, insa abia vineri 02.02.2018 am reusit sa o ... (vezi toată discuția)