avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... 90% din firma de taxi
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

90% din firma de taxi

Salut , cineva ar vrea sa imi treaca 90% din firma taxi din motivul ca ar vrea sa se despartă de soția lui si sa nu ii revina ei din firma , la ce ma pot astepta ? Se poate sa aiba datorii si sa imi revina mie?
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 08:15, 29 Iulie 2019
Pai inainte sa va cesioneze partile sociale faceti o analiza a firmei. Vedeti ce datorii are, ce creante de incasat, etc. daca nu va descurcati, apelati la o societate specializata sa efectueze un due diligence.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituirea avansului in cazul denuntarii unilaterale( a cumparatorului) a antecontractului de vanzare-cumparare ioanacor2002 ioanacor2002 Detin un teren pt. care am incheiat un antecontract de vanzare-cumparare care stipuleaza ca daca revin asupra pretului,datorez dublul avansului,iar daca din ... (vezi toată discuția)
Cesionare start-up Lenabubu Lenabubu Salutare tuturor! Am o societate infiintata in 2018 prin programul start-up. Din pacate, nu ma mai pot ocupa de ea si as vrea sa o cesionez legal. Firma are ... (vezi toată discuția)
Contract de imprumut poate fi cedat unei firme de recuperare? sorin648 sorin648 Buna seara. Am si eu nevoie de un raspuns la urmatoarea intrebare. In urma cu 1 an am imprumutat o persoana fizica cu o suma destul de mare de bani si am ... (vezi toată discuția)