avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1060 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Renuntare dovada permis auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Renuntare dovada permis auto

Buna seara,

In urma cu cateva luni, in urma unui accident auto, mi s-a deschis un dosar pentru vatamare corporala ( pasagera din cealalta masina, a acuzat dureri la mana) si de atunci, circul cu o dovada, pe care o reinoiesc o data la 30 de zile.
Intrebarea este: se poate renunta la dovada,atat timp cat nu s-a nichis dosarul, pentru a ispasii pedeapsa? (banuiesc ca la finalizarea dosarului, o sa am o suspendare de 90 de zile )

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: iStefan88 , utilizator 16:34, 5 August 2019
Buna,

Ma poate ajuta cineva?

Multumesc,
Stefan

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire dovada circulatie iStefan88 iStefan88 Buna ziua, Puteti sa ma ajutati va rog, cu procedura pentru prelungirea cu 30 zile a devezii de circulatie. Acum dispun de o dovada de 15 zile. ... (vezi toată discuția)
Accident rutier cu vătămare corporală marius_ionut_27 marius_ionut_27 Bună seara, in decursul zilei am fost implicat intr-un accident rutier din vina mea și atât eu cât și pasagerul din dreapta am fost duși la spital, ... (vezi toată discuția)
Despagubiri accident cu victime clardeluna clardeluna Buna, In urma cu vreo 3 saptamani am avut intr-o intersectie un accident cu un logan in regim de taxi in urma caruia conducatorul taxiului a chemat ... (vezi toată discuția)