avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pot obține domiciliul copilului la mine dacă acum ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pot obține domiciliul copilului la mine dacă acum sunt în șomaj? Tatăl lui e mai mult plecat din țară

Am un copil de 3 ani,sotul vrea sa divorteze,el e mai mult plecat in afara...Eu momentan is in somaj,daca vreau custodie comună, pot tine copilul la mn desi nu am situație financiară buna,as vrea sa ma angajez luna viitoare sau cel tz pana in septembrie,ar putea sa imi refuze să îmi dea copilul,ca nici tatăl nu ar avea cum să aibe grija de el ca el e in afara
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 August 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 20:48, 30 Iulie 2019
Nu va faceti griji, veti avea copilul la locuinta dvs. Autoritatea parinteasca va fi exercitata in comun.
Incercati varianta de a divorta la notar.
Dacă sunteți de acord sub toate aspectele puteți divorța la notar, cum
ați fost sfătuită sau puteți în instanță prin comun acord, ipoteză în care ieșiți mai ieftin ca la notar, achitând taxa de timbru de 200 lei (pt dovorț prin acord) și onorariul avocatului pt redactare, urmând a vă reprezenta singuri, dar se termină la primul termen, de regulă!
Veți obține stabilirea domiciliului minorului la dvs, pensie de întreținere, exercitarea autorității părintești în comun!
Dar cam cat durează un divorț la notar?
cca 30 de zile.
Si la sfarsit trebuie sa fie ambii de fata cand se da actul de divorț?

Alte discuții în legătură

Divort rapid georgianarusu georgianarusu Cum procedez pt un divort rapid daca este si un copil minor la mijloc (vezi toată discuția)
Divort cu minor in timpul vacantei judecatoresti ContSters141851 ContSters141851 buna!as vrea sa stiu daca inaintez divortul in 2 iulie,va fii judecat in septembrie dupa terminarea vacantei sau mai devreme?daca nu am depus inca actele de ... (vezi toată discuția)
Divortul cel mai ieftin si mai rapid aramis25ro aramis25ro Buna! Sunt plecat din tara si as dori sa divortez. Am picat de comun acord cu nevasta mea si vrem sa divortam cat mai rapid si cat mai ieftin. problema este ... (vezi toată discuția)