avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divortul cel mai ieftin si mai rapid
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divortul cel mai ieftin si mai rapid

Buna!
Sunt plecat din tara si as dori sa divortez.
Am picat de comun acord cu nevasta mea si vrem sa divortam cat mai rapid si cat mai ieftin.
problema este ca avem un copil de 4 ani.
am picat de comun acord ca copilul sa ramana la ea,in tara.
as dori sa stiu calea cea mai rapida si mai ieftina a divortului???
va mutzumesc anticipat!
dragan
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 18:47, 17 Iulie 2012
Cel mai ieftin si mai rapid este in tara la notar, durează 30zile si puteți să stabiliți si incredintarea minorului către mama.
Multzumesc ptr raspuns!
Este obligatoriu sa ma prezint in tara?
As dori sa se faca in lipsa mea cu acordul meu,eu renuntand la tot inafara de vizita copilului care o voi face de fiecare data cand am posibilitatea.
Imi este cam greu sa ajung in urmatoarele luni acasa si de aceea intreb.?
O zi plina de soare sa aveti !!!
Daca nu va puteti prezenta, veti divorta doar in instanta.
Sotia va cere ce va dori.. divort din culpa comuna fara motivare, sa se stabileasca domiciliul celei mici la ea, autoritate parinteasca exercitata in comun cu dvs sau exclusiv de catre mama, in legatura cu numele - poate va dori sa-l pastreze pe cel obtinut la casatorie sau sa revina la cel de dinainte, pensie, iar dvs trimiteti o intampinare in care sa scrieti ca sunteti de acord.
Apelati la un avocat pt redactarea cererii
Ultima modificare: Marți, 17 Iulie 2012
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoaterea minorului din tara fara acordul tatalui Simonaaurelia Simonaaurelia Fratele meu este divortat si are o fetita de 5 ani. Mama a obtinut custodia copilului, el plateste pensie alimentara , fetita o putea lua cand isi dorea ( nu ... (vezi toată discuția)
Reînnoire pasaport minor Meri2411 Meri2411 Buna seara!sunt divorțata de soțul meu si in urma divorțului minor mi-a fost încredințat spre creștere si educare domiciliul la mine(Ro) dar avem drept ... (vezi toată discuția)
Divort - pasi de urmat l4ur4p l4ur4p Buna seara!Vin si eu cu ceva intrebari daca se pote. eu si sotul meu suntem casatoriti din august 2012 si avem impreuna un copil de 1 ani ,nascut in aprilie ... (vezi toată discuția)