avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Reînnoire Pasaport minor
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Reînnoire Pasaport minor

Buna seara!sunt divorțata de soțul meu si in urma divorțului minor mi-a fost încredințat spre creștere si educare domiciliul la mine(Ro) dar avem drept comun..acum trebuie pașaportul reînnoit este necesară încă odată procura de la tata sau nu?va multumesc anticipat
Ultima modificare: Vineri, 20 Aprilie 2018
Meri2411, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 16:31, 19 Octombrie 2019
In realitate nu v-a fost incredintat, ci ambii parinti exercita autoritatea parinteasca , iar locuinta copilului e la mama, asa ca aveti nevoie de acordul tatalui pt emitere pasaport pt copil si pentru iesirea din tara a copilului.
Buna ziua, legat de subiect, strict pentru reinnoire pasaport, diferenta este ca divortul inca nu sa terminat , in cazul reinnoirii pasaportului inafara de procura celuilalt parinte pentru iesit din tara mai este nevoie si de alta procura in care sa se precizeze ca este strict acordul pentru reinnoire al pasaportului?

gi-jane2 a scris:

In realitate nu v-a fost incredintat, ci ambii parinti exercita autoritatea parinteasca , iar locuinta copilului e la mama, asa ca aveti nevoie de acordul tatalui pt emitere pasaport pt copil si pentru iesirea din tara a copilului.

Ultima modificare: Sâmbătă, 19 Octombrie 2019
MCiufu, utilizator
Da, aveti nevoie de acordul tatalui sau procura pt a-i schimba pasaportul copilului.
Ultima modificare: Sâmbătă, 19 Octombrie 2019
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie copil aser aser Va rog sa-mi spuneti daca am primit custodia copilului meu prin hotarire judecatoreasca ,pot pleca din tara cu copilul numai cu acordul dat de tatal ... (vezi toată discuția)
Iesire din tara cu minor de 7 ani dupa divort mamica_1 mamica_1 Buna ziua, Am divortat in 2008 si am primit o hotarare definitiva si irevocabila de incredintare catre mama a minorului. Custodia nu este comuca, imi ... (vezi toată discuția)
Acordul celuilalt parinte ca minorul sa paraseasca tara karamell karamell Buna ziua! Sunt divortata , iar in urma divortului am abtinut custodia copilului. Copilul are 14 ani si urmeaza sa participe la un proiect al scolii care ... (vezi toată discuția)