Buna seara!Vin si eu cu ceva intrebari daca se pote.
eu si sotul meu suntem casatoriti din august 2012 si avem impreuna un copil de 1 ani ,nascut in aprilie 2012, mentionez faptul ca nu avem nici o mostenire (casa ,masina,afaceri,etc) doar noi 2 si copilul, stam cu chirie de cea vreme deoarece nu avem unde ( parintii mei stau la tara la 14 km de oras (Tgv) iar ai lui intr-un apartament confort 2 in Buc)actualmente el nu mai are servici iar eu nu am lucrat pana la ora actuala cu carte de munca in schimb sunt la o facultate privata in Bucuresti anul 3 , am picat de comun acord ca ne va fi mai bine daca divortam.care sunt pasi de urmat pentru a avea un divort linistit si ce sanse am sa dispun de o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila in privinta copilului?
daca sunteti de comun acord in toate privintele, autoritatea parinteasca, domiciliul copilului, divort de comun acord, pensie de intretinere etc. puteti divorta la notar, ofiterul starii civile sau la jude printr-o cerere de pronuntare de comun acord fara motivarea vreunui motiv (gen culpa cuiva).
tocmai ce m-am documentat cu privire la divortul amiaabil la notar si problema ar fi copilul,vreau sa obtin o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabil in privinta copilului(el sa nu aiba nici un drept.ce termeni si conditii trebuie sa indeplinesc pentru asta?
Divort de comun acord
elushk
Eu si sotul meu am decis sa divortam cat mai repede intr-un mod cat mai amiabil ,deci vom avea un divort de comun acord . Avem impreuna si o fetita care va ... (vezi toată discuția)
Divort
CRISTA28
Familie cu 1 copil de 3 ani (fetita).
In cazul unui divort prin ordin judecatoresc,care sunt implicatiile in ceea ce priveste copilul?
Este nevoie ca ... (vezi toată discuția)